Kelly Bensimon lekotteli Miami Beachillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen julkkiskaunotar Kelly Bensimon tähditti aikoinaan Tosielämän täydelliset naiset -realityohjelmaa ja työskenteli myös huippumallina. Vuoden 2016 Kelly on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta, sillä häntä ei ole juuri pintapiireissä tavattu.

Parhaillaan Kelly Bensimon lomailee Miami Beachilla, jossa hänet ikuistettiin jälleen bikineissä palvomassa aurinkoa. Hänellä oli mukanaan ystävänsä Melissa Odabash.

Kelly Bensimon, eli Kelly Killoren Bensimon, on entinen huippumalli, joka toimi aikoinaan myös Elle-lehdessä. Nykyisin Bensimon toimii korusuunnittelijana. Hän tähditti vielä jokin aika sitten tosielämän täydellisistä naisista kertovaa The Real Housewives of New York City -ohjelmaa. Taannoisella malliurallaan Kelly poseerasi lukuisten muotilehtien kansikuvissa ja Clarins-merkin mainoskasvona. Sittemmin hän toimi myös useiden lehtien päätoimittajana.

Splash
Splash
Splash