Juustohirmun unelmatuote – sulata juustoa missä ja milloin vain

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Sulatettu juusto on lämmintä ja venyvää. Se sopii lämpimien voileipien tai pitsojen päälle, spagettiannosten kylkeen tai dipiksi pikkunaposteltaville. Nyt markkinoille rynnistää pieni juustonsulattaja, joka toimii tavallisilla tuikkukynttilöillä.

Insider-sivusto esittelee Facebookissa Partyclette ToGo -nimisen tuotteen, joka on Boska Hollandin valmistama. Kyseessä on raclette-pannua muistuttava paistoalusta, jonka päällä voi sulattaa juustoa nopeasti. Tuotteen esittelyvideo saa veden kielelle.

Juusto sulaa pannulla muutamassa sekunnissa. Pannun pinnoite puolestaan takaa sen, että valuva herkku ei jää kiinni alustaan, vaan siirtyy notkeasti herkuttelijan lautaselle. Juustonsulattaja maksaa noin 25 euroa.

This is a personal cheese melter

This is a personal CHEESE MELTER (via Insider Picks).If you want to buy one, use our link. We'll make some money to support our videos: http://insder.co/raclette

Publié par INSIDER food sur mercredi 14 décembre 2016