Miljoonia euroja ilmestyi väärälle pankkitilille – opiskelijatyttö tuhlasi kaiken

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa 21-vuotiaan Christine Jiaxin Leen pankkitilille oli vahingossa siirtynyt neljä miljoonaa euroa, josta nainen oli käyttänyt suurimman osan. Lee oikeudenkäynti järjestettiin Sydneyssa, jossa hän vastasi olevansa syytön.

Leen ollessa 17-vuotias hän huomasi eräänä päivänä, että hänen pankkitililleen oli ilmestynyt noin neljä miljoonaa euroa katetta. Malesialainen Lee sai rahat pankissa tapahtuneen vahingon myötä omalle tililleen, mutta päätti käyttää niitä kuin omiaan niin kauan kun niitä ei tultaisi häneltä kyselemään.

Lee ehti käyttämään hänelle siirtyneitä rahoja oman halunsa mukaan neljän vuoden ajan ennen kuin hän jäi kiinni. Nainen oli käyttänyt rahat suurimmaksi osaksi kalliisiin käsilaukkuihin ja muihin merkkiasusteisiin. Leen asianajaja on aiemmin puolustanut nuoren opiskelijan tekoja sillä, että Lee ei tehnyt mitään laitonta, koska rahat oli annettu hänelle.

Christine Jiaxin Lee oli Daily Mail -lehden mukaan ilmestynyt oikeudenkäyntiin risaisissa farkuissa lippalakki ja aurinkolasit päässään. Naista yritetään saada korvausvelvolliseksi tuhlattuaan rahoja, jotka eivät kuuluneet hänelle. Naisen asianajaja on kuitenkin hyvin varma siitä, että Lee tulee saamaan vapauttavan päätöksen tuomarilta.