Rekkakuski unohti kytkeä jarrut katamaraanilla – vetoauto putosi perästä läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään tapauksesta, jossa maastoauton kuljettaja unohti kytkeä käsijarrun ajettuaan autonsa lautalle. Unohduksen seurauksena koko auto putosi mereen ja upposi. Valpas lukijamme muistutti pian sen jälkeen vuonna 2012 Välimerellä sattuneesta tapauksesta.

Videolla nähdään miten Espanjan Algecirasin kaupungin ja Afrikan puolella sijaitsevan Espanjalle kuuluvan Ceutan vapaakaupungin välillä liikennöivällä ja Acciona Trasmediterraneanille kuuluvalla Alboran -pika-aluksella sattui niin ikään erikoinen onnettomuus.

Rekkakuski oli nimittäin yhtä lailla unohtanut kytkeä ajoneuvoyhdistelmänsä jarrut, joten yhdistelmän vetoauto putosi katamaraanin peräosasta läpi ja jäi roikkumaan ilmaan. Silminnäkijät kuvasivat erikoisen näyn, kun alus saapui satamaan. Rekan ”nuppi” onnistuttiin lopulta nostamaan lastaussillalle, josta se pystyi ajamaan koko yhdistelmän maihin korjattavaksi.