1 900 euron pizza – täytteenä lehtikultaa, hanhenmaksaa ja kaviaaria

Lux Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin herkkuihin lukeutuvan pizzan hintahaarukka kulkee yleensä noin kuudesta eurosta aina useisiin kymmeniin euroihin. Mikäli lompakko on tavanomaista paksumpi, voi New Yorkissa nauttia kuitenkin myös todellista luksuspizzaa.

Manhattanin Financial Districtillä sijaitseva Industry Kitchen tarjoilee 2.000 dollaria, eli yli 1.900 euroa maksavaa pizzaa. Sen täytteinä on 24 karaatin lehtikultaa, hanhenmaksaa, tryffeleitä ja kaviaaria. Kokonaisuus kruunataan Stilton-valkohomejuustolla.

Industry Kitchen -ravintolan pääkokki Braulio Bunay kuvailee pizzaa Town & Country -lehdelle äärmmäisen rikkaille tarkoitetuksi herkuksi. Koska pizza ei valmistu aivan nopeasti, täytyy se tilata ravintolasta 48 tunnin varoitusajalla.

 

I'm a dangerous man with some money in my pocket ?

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on

24 karat magic in the air ✨

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) on