Työntekijä jäi lentokoneen ruuman vangiksi – pääsi pois vasta kohteessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa tutkitaan parhaillaan tapausta, jossa lentokentän työntekijä jäi vangiksi koneen ruumaan lennon ajaksi. Tapaus sattui United Expressin lennolla North Carolinan Charlottesta Washington D.C.:hen sunnuntaina 1. tammikuuta.

Matkatavarankäsittelijänä työskentelevä Reginald Gaskin oli jollain tavoin päätynyt lukituksi lentokoneen ruumaan. Hän joutui viettämään siellä koko puolitoista tuntia kestäneen lennon ajan. Mies selviytyi tapahtuneesta vahingoittumattomana.

Gaskin ei ole asianajajansa neuvosta kommentoinut lehdistölle, millä tavoin hän päätyi ruuman vangiksi lennon ajaksi. Aulakuormaajan onneksi lentokoneen ruuma oli paineistettu ja sen lämpötila oli säädelty. NBC Washington -uutissivuston mukaan sekä United Express että Yhdysvaltojen ilmailuhallinto FAA tutkivat tapausta.