Fretille tuotiin vadillinen lunta – tulos saa huokaamaan ihastuksesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fretit ovat seurallisia eläimiä ja ne vaativatkin paljon aktiviteettia. Asiantuntevalla ja sinnikkäällä koulutuksella tästä hillerin kesytetystä versiosta saa uskollisen ja rakastavan lemmikkieläimen. Eräs fretti innostui lumesta.

Crazimals on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään lumikulhon kanssa leikkivä fretti. Eläin kauhoo kylmää lunta vadista tohkeissaan, kunnes yrittää kaivautua kasan alle. Fretti pitäisi päästää kunnolla lumeen telmimään, sillä kulho ei näytä riittävän vilkkaalle eläimelle.

Leikkisät fretit ihastuttavat omistajiaan erilaisilla tempuilla ja kaiken lisäksi ne ovat suloisia eläimiä. Ilman pitkäjänteistä koulutusta saa lemmikistä helposti liian uteliaan ja tuhoa aiheuttavan kaverin. Fretit elävät noin 7 – 10-vuotiaiksi, joten hetken mielijohteesta ei tätäkään eläintä tule hankkia lemmikikseen.

This is what happens when you give a ferret a bowl full of snow 😂

Publié par Crazimals sur mercredi 4 janvier 2017