Turisteille järisyttävä yllätys: Mel C ja Victoria Beckham esittivät jättihittinsä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria ja David Beckham järjestivät uudenvuoden aattona näyttävät juhlat Malediivien tasavallassa. Illan aikana juhlavieraat pääsivät nauttimaan harvinaista herkkua entisten Spice Girls -tähtien esiintymisen muodossa.

Yksi juhlien esiintyjistä oli People-lehden mukaan Victoria Beckhamin entinen bändikaveri Mel C. Yleisön yllätykseksi kesken Mel C:n esiitymisen myös Victoria nousi lavalle, ja kaksikko esitti Spice Girlsin 2 Become 1 -hittikappaletta. Duetosta kuvattiin videomateriaalia, joka on sittemmin levinnyt Instagramissa.

– Upea tapa aloittaa vuosi 2017, Mel C kommentoi jakamassaan kuvassa.

Spice Girlsin muut jäsenet, Mel B, Emma Bunton ja Geri Halliwell, perustivat viime vuonna GEM-nimisen trion. Vaikka monet ovat epäilemättä toivoneet 90-luvun suosituimman tyttöbändin palaavan keikkalavoille alkuperäisessä kokoonpanossaan, eivät Victoria Beckham ja Mel C ilmeisesti lämmenneet idealle yhtyeen täysimittaisesta paluusta.

 

Candle light and soul forever ❤ A wonderful start to 2017 xxx

A photo posted by Melanie C (@melaniecmusic) on