Super Nintendo -tennarit kuin fanien unelmista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

90-luvulla moni innostui suunnattomasti Super Nintendo -pelikonsolista. Tämän julkaisun jälkeen pelikonsolit ovat kokeneet valtavia mullistuksia ja kehittyneet hurjaa vauhtia. Nintendon kulta-aikoina moni ei olisi voinut varmasti kuvitellakaa, että pian ihmiset voisivat pelata pelejä virtuaalitodellisuudessa.

Vaikka kehitys onkin mennyt kovaa vauhtia eteenpäin, moni haikailee silti menneitä aikoja ja niistä muistuttavia esineitä. Nyt Super Nintendon faneille onkin tuotu houkutteleva lenkkariuutuus, kun Freaker Sneaks on kustomoinut rajoitetun erän Super Nintendo -tennareita.

Tennarit ovat väritykseltään harmaat ja niiden takana nähdään pelikonsolin ohjaimista monille tutuksi tulleet näppäimet. Kengät ovat Air Jordan 4 -malliset ja henkivät todella onnistuneesti mennyttä aikaa.

Super Nintendo -tennarit tulevat Nicekicks-sivuston mukaan myyntiin tämän vuoden alussa, mutta tarkkaa päivämäärää tennareiden saapumiselle ei ole annettu. Tämän vuoksi kenkiä haluavien onkin oltava hyvin tarkkana, koska rajoitettu erä kenkäpareja tarkoittaa todella rajallista kymmenen parin erää.

Freaker Sneaks
Freaker Sneaks