UFO kuvattiin Kanadassa – kuin Star Trekin mystinen alus

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kanadalaisella Random Islandilla on kuvattu erikoinen näky. Yötaivaalla leijui monta tuntia avaruusalukselta näyttänyt objekti. Alueella asunut mies kuvasi kohdetta, joka pysyi suurimman osan ajasta paikoillaan.

UFO-havainnoista raportoiva Secureteam10-sivusto on julkaissut kuvan Youtubeen. Sivuston perustaja Tyler Glockner kertoo, että kuvan ottanut mies on aiemmin ollut todella skeptinen ulkoavaruuden elämää ja alienvierailuja kohtaan. Nyt hän kuitenkin pääsi itse todistamaan erikoista näkyä omalla takapihallaan.

Alus muistutti todella paljon Star Trekistä tuttuja laivueita. UFO leijui järven yläpuolella kuutamossa noin kolme tuntia, mutta välillä se nousi ja laski korkeuttaan. Lopulta se katosi nopeasti kiihdyttäen horisonttiin.