Adidas hylkäsi opiskelijan videon – nousi pian valtavaksi viraalihitiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suuryhtiöiden mainoselokuvien budjetit ovat ruhtinaallisia. Markkinointitarkoitukseen toteutettujen videoiden tulee olla lyhyen ytimekkäitä, mutta kuluttajia innoittavia. 26-vuotias opiskelija toteutti Adidakselle videon.

Eugen Merher kuvasi mainoselokuvan urheiluvaatemerkki Adidaksen kenkien innoittamana. Onnistuneessa katkelmassa näytetään elämäänsä kyllästynyt vanhainkodin asukas. Eräänä päivänä mies löytää iän ikuiset lenkkitossunsa kaapista.

Koskettavalla idealla varustettu mainoselokuva päättyy onnellisesti nostaen lgendaariset jalkineet pääosaan. Merher tarjosi mainoselokuvaansa myös Adidakselle. Yrityksen markkinointiosasto jätti vastaamatta opiskelijan yhteydenottopyyntöihin. Videosta on tullut nyt viraalihitti ja Adidas varmaankin katuu ignoraamista.