Kylien sovelluksessa yllätyspaljastus: ”Näin piristän seksielämääni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin oma puhelinsovellus on todella suosittu fanien keskuudessa. Kylie julkaisee sovellukseen muun muassa meikkivinkkejä ja neuvoja terveellisempien elämäntapojen suhteen. Sovellus on ollut Kylien oma kanava, jonka avulla fanit ovat päässeet naista lähemmäksi.

Nyt Kylie Jenner joutui kiusallisen paljastuksen vuoksi myöntämään, että hän ei itse julkaise tai kirjoita sovelluksensa päivityksiä. Sovelluksessa julkaistiin lista siitä miten tyttöystävät voivat hemmotella omaa poikaystäväänsä. Julkaisu antoi ymmärtää, että Kylie hemmottelee Tygaa käyttämällä seksikkäitä alusvaatteita, hieromalla miestä ja käyttämällä seksileluja makuuhuoneessa.

Listassa kehotettiin naista tekemään miehelle aamiaista, ostamaan yllätyslahjoja ja leipomaan keksejä. Yhdessä neuvossa Kylie kertoi, että makuuhuoneeseen kannattaa ottaa mukaan seksileluja. Tämän julkaisun jälkeen Kylie kertoi omalla Twitter-kanavallaan, että hän ei itse kirjoita enää sovelluksensa julkaisuja.

Fanit eivät ymmärrä sitä miten epätosi julkaisu olisi aiemmin päätynyt sovellukseen mikäli Kylie silloin oli vielä vastuussa sovelluksen sisällöstä. Moni fani on alkanut epäilemään myös sitä, että onko Kylie alunperinkään päivittänyt itse sovellustaan. Jos näin ei ole, ei sovellusta voi fanien mukaan kutsua Kylien omaksi sovellukseksi.