Naisen uusi kännykkä oli pullollaan supertähtien salaisia puhelinnumeroita

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian Birminghamissa asuva nainen sai yllättyä ostettuaan iPhone 5S -puhelimen uutena. Puhelimen yhteystiedoista löytyi nimittäin lukuisten julkisuuden henkilöiden puhelinnumeroita.

Sophie Highfield osti iPhone 5S -puhelimensa noin muutama kuukausi sitten, ja lisäsi yhteystietoihin perheensä sekä ystäviensä numerot. Taannoin nainen halusi soittaa äidilleen. Yllättäen puhelin ehdotti hänelle noin tusinaa Mom-nimellä kirjattua numeroa.

Pian Highfieldille kävi ilmi, että puhelimessa oli myös lukuisten tähtien numeroita. Joukossa oli muun muassa Adele, Spice Girlsin Emma Bunton, radiojuontajat Greg James ja Nick Grimshaw, olympiavoittaja Greg Rutherford sekä useita muita brittiläisiä julkisuuden henkilöitä.

Mirror-lehden mukaan Apple ei ole yrityksistään huolimatta onnistunut selvittämään, mistä numerot ovat ilmestyneet uutena ostettuun puhelimeen. Syy saattaa kuitenkin löytyä iCloud-pilvipalveluun liittyvässä ongelmassa. On mahdollista, että palvelussa olevan virheen myötä naisen puhelin on synkronoitu vahingossa lukuisten muiden iPhone-käyttäjien tietojen kanssa.