Käärmesieppareiden leuat loksahtivat – käärme söi toista!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialaiset käärmesiepparit Sally ja Norman Hill hälytettiin taannoin nappaamaan ihmisasutukseen päätynyttä suurta myrkkykäärmettä. Heitä odotti kuitenkin huomattavasti erikoisempi näky kuin he osasivatkaan kuvitella.

Paikan päältä löytyi lähes itsensä kokoista mattopytonia syönyt myrkyllinen idänruskokäärme. Monet ihmiset olisivat kyseisen kaltaisesta näystä järkyttyneitä, mutta Norman ja Sally olivat päin vastoin innoissaan.

– Emme ole koskaan nähneet mitään vastaavaa. Tällaisen todistaminen on käärmesieppareille harvinaislaatuinen tilaisuus, Normal Hill kuvailiu ABC-uutissivustolle.

Käärmesiepparit odottivat muutaman tunnin ajan, kunnes idänruskokäärme oli syönyt pytonin kokonaan. Idänruskokäärmeet saalistavat yleensä sammakoita, pieniä matelijoita, lintuja ja nisäkkäitä, mutta saattavat joissain tilanteissa harjoittaa myös kannibalismia.

 

Here is a short video of the Eastern Brown eating the Carpet Python N&S Snake Catcher 0415136941

Publié par N&S Snake Catcher Ipswich, Brisbane and Logan area 24/7 days a week sur dimanche 1 janvier 2017

Eastern Brown going into the snake bag with its mealN&S Snake Catcher 0415136941

Publié par N&S Snake Catcher Ipswich, Brisbane and Logan area 24/7 days a week sur lundi 2 janvier 2017