Vuoden 2016 kuumimmat trendit listattiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna muusikko Alicia Keys aloitti meikkitrendin, jossa naiset eivät käyttäneet meikkiä ollenkaan. Moni lähti tähän rohkeasti mukaan, mutta moni nainen hyppäsi kuitenkin täysin päinvastaiseen kelkkaan, jota johti Kylie Jenner. Kylie Jenner toi mukanaan näyttävät irtoripset ja suuret ylirajatut huulet.

Meikkien saralla myös korostaminen ja valoa hohtavat kasvoille tarkoitetut puuterit ja nestemäiset kiillot tulivat suostuiksi. Puolipitkä hiustyyli oli vuonna 2016 jo toista vuotta putkeen suosituin hiustyyli, joka laitettiin useimmin rennoille rantalaineille.

Choker-korujen myynti kasvoi vuoden aikana 230 prosenttia. Samettitekstiilit tulivat vaateteollisuudessa takaisin ja tyyli, jossa valkoisen paidan päälle puettin joko musta spagettiolkaiminen mekko tai toppi.