Räppäreiden someriita paisui – Chris Brown ja Soulja Boy nyrkkeilykehään!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

RnB-tähti Chris Brown ja räppäri Soulja Boy ovat viime päivien ajan olleet ilmiriidoissa. Brownin ex-tyttöystävästä alkunsa saanut riita on nyt eskaloitumassa fyysiseksi.

Tähdet ovat ilmoittaneet ottavansa toisistaan mittaa nyrkkeilykehässä. Tapahtuman oli määrä tapahtua Las Vegasissa, mutta TMZ-sivuston mukaan lakiteknisistä syistä Brown ja Soulja Boy tulevat näillä näkymin ottelemaan lähitulevaisuudessa Dubaissa. Kolmieräinen ottelu esitetään televisiossa maksullisena pay-per-view -tapahtumana.

Soulja Boyn valmentajana toimii entinen ammattinyrkkeilijä Floyd Mayweather. Ex-nyrkkeilytähti Mike Tyson on puolestaan ilmoittanut Instagramissa valmentavansa Chris Brownia. Tyson nauhoitti jopa kappaleen, jossa hän haukkuu Soulja Boyta.

Tähtien riita sai alkunsa, kun Soulja Boy tykkäsi Brownin ex-tyttöystävän, Karrueche Tranin kuvasta Instagramissa. Viattoman oloinen ele johti sanaharkkaan Twitterissä, Instagramissa ja Youtubessa. Lopulta Chris Brown haastoi räppärin ottamaan hänestä mittaa nyrkkeilykehässä.