Poliisi näki kissan puolikkaan roikkuvan autotallin ovesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kissoilla on vanhan sanonnan mukaan yhdeksän elämää, jotka tulevat usein myös tarpeeseen. Nyt Yhdysvalloissa eräs kissa on käyttänyt yhden elämistään, kun se oli joutunut todella tukalaan tilanteeseen autotallin oven väliin. Kaikeksi onneksi neuvokas poliisi sattui paikalle.

Louisianan Ascension Parishissa partioinut poliisi Mike Scott huomasi, että autotallin automaattioven yläosasta pilkotti puolikas kissa. Hän meni katsomaan tilannetta lähempää ja huomasi Bella-kissan olevan vielä elossa. Poliisi ei aikaillut, vaan ryhtyi heti pelastamaan nelijalkaista.

– En ollut koskaan valmistautunut näkyyn, jonka kohtasin saapuessani. Naapurit olivat erittäin avuliaita, kun me irrotimme varovasti oven yläosan, jolloin saimme tarpeeksi tilaa kissan pelastamiseksi. Yhteistyöllä saimme kissan irti elävänä, Mike Scott kertoi Splash Newsille.

Splash
Splash