Viskin ystäville oma kahvi – makuna Jack Daniels

Ruoka · Annukka Heikkilä

Viskin juomiselle on oma aikansa ja paikkansa, joka ei yleensä ole aamiaispöydässä. Nyt Jack Daniel’s on kuitenkin tuonut markkinoille oman kahvinsa, jonka avulla Jack Daniel’s -viskistä pääsee nauttimaan jo aamutuimaan piristävän kahvin muodossa.

Jack Daniel’s on kehitellyt oman kahvinsa ja tuottanut sen yhteistyössä World of Coffee -nimisen kahvivalmistajan kanssa. Kahvin nimi on Tennessee Whiskey Coffee ja se tulee tyylikkään mustassa kahvipaketissa Jack Daniel’sin tunnetulla logolla varustettuna.

Tennessee Whiskey Coffee on valmistettu sataprosenttisesti keskipaahdetusta arabiankahvista, johon on lisätty Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey -nimistä viskiä. Valitettavasti kahvi ei kuitenkaan sisällä lainkaan alkoholia, minkä vuoksi juojan tuleekin olla todellinen viskin rakastaja nauttiakseen juoman mausta ilman alkoholin rentouttavaa sivuvaikutusta.

Jack Daniels
Jack Daniels