New Yorkin vessoille Instagram-tili – mies arvostelee kakkaemojeilla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramin avulla voi löytää hyödyllisiä arvosteluja ja kuvia uusista ravintoloista, yökerhoista ja kampaamoista. Kuvien perusteella ihmisen on helpompi päättää antaako hän esimerkiksi uudelle lounasravintolalle mahdollisuuden vai ei. Nyt eräs mies on päättänyt alkaa arvostelemaan vessoja.

NYCtoilets-nimisellä Instagram-kanavalla nähdään kuvia New Yorkissa sijaitsevista vessoista. Kuten arvata saattaa, New Yorkin kokoisessa kaupungissa ravintoloiden ja muiden julkisten tilojen vessat voivat poiketa hyvinkin paljon toisistaan.

Kanavan on perustanut Mashable-sivuston mukaan Brooklynissa asuva mies, joka haluaa esitellä muille millaisia vessoja New Yorkissa sijaitsevista paikoista löytyy. Vessoja arvostellaan siisteyden, viihtyvyyden ja omaperäisyyden avulla ja arviointi annetaan kuvan yhteydessä kakka-emojien määrällä.