Suomen kartalla erikoinen näky: Vihainen pingviini vai niemenkärki?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten Suomen kartalta löytyy monia jopa kaksimielisiä muodostelmia, joista esimerkiksi Lempäälässä eräs muoto muistutti selvästi miehen sukupuolielintä. Nyt Googlen kartoista on löytynyt uusi muodostelma, joka tosin tuo mieleen jotain aivan muuta.

Hämeenlinnan pohjoispuolella Kanta-Hämeen Petäysessä Vanajaveden rannalla sijaitsevan Petäys Resortin alue on luonnonkaunis niemenkärki, mutta karttakuvaa hieman pyörittäen siitä muodostuukin yllättäen hieman toisenlainen kuvio.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa vauhdilla leviävässä kuvassa katsoja ei nimittäin tarvitse kovinkaan paljon mielikuvitusta saadakseen niemenkärjestä mielikuvan keskisormea näyttävästä pingviinistä.

Kuva: YouTube