Mies hävitti ampaispesän tyylillä – murskasi paljaalla kämmenellä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet pelkäävät ampiaisia niiden kivuliaiden pistojen vuoksi. Jo pelkkä ampiaisen tai mehiläisen läsnäolo ja surina saavat monet ampaisemaan tuoliltaan pakoon tai syöttämään ystävänsä pelottaville hyönteisille päästäkseen itse suojaan.

Nyt videolla nähdään mies, jota ampiaiset eivät pelota yhtään. Mies tuhoaa ampiaiset tavalla, joka ei tulisi muille varmasti mieleenkään. Hän kurkottaa ampiaispesää kohti kädellään, nappaa ampiaisjoukon kämmenensä sisälle ja murskaa ne nyrkkinsä sisällä.

Mies tappaa ampiaiset täysin pelottomasti murskaamalla ne kämmenensä sisällä. Mies näyttää kameralle liiskattuja ampiaisia, joista hän vielä lopuksi pyörittää ison pallon. Ampiaisten tappaminen paljaalla kädellä näyttää todella epämiellyttävältä, mutta miehelle se näyttää olevan täysin arkipäiväinen toimenpide.