Nainen otti vaginaansa botoxia – harvinainen syy taustalla

Ohhoh! Terveys · Annukka Heikkilä

Lara on kärsinyt emätinkouristuksesta kymmenen vuotta. Kivuliaan kouristelun vuoksi Lara ei ole pystynyt harrastaa seksiä, ja hän kertookin BuzzFeedYellown julkaisemalla videolla kokeilleensa yhdyntää koko elämänsä aikana vain kaksi kertaa.

Nyt hän on kuitenkin viimein päättänyt hankkia apua, joka saattaa löytyä botoxista. Vaginismus, eli emätinkouristus, on lantionpohjan lihasten tahatonta kivuliasta kouristusta, joka alkaa kun emättimeen työnnetään sormi, tamponi, penis tai mikä tahansa muu esine. Joillakin naisilla myös pelkkä ajatus jonkin työntämisestä emättimeen voi aloittaa kouristuksen.

Lara on päättänyt ottaa botoxia vaginaansa estääkseen kivuliaat kouristukset. Videolla nähdään miten Laralle tehdään toimenpide, joka naisen yllätykseksi vielä onnistuu. Lara oli ennen botoxin ottamista toiveikas, mutta kuitenkin samalla hieman skeptinen sen suhteen, että pystyykö muutama pistos auttamaan häntä kymmenen vuotta kestäneen vaivan kanssa.