Hämmentävä valistuskampanja – huumeriippuvainen Frozen-hahmo pääosassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Montanassa on hieraistu silmiä, kun katukuvaan on ilmestynyt Frozen-animaatioelokuvasta tutun Elsan kuvia. Vaalea piirroshahmo on kuvissa vankilan vaatteissa ja käsiraudoissa. Kuvissa kehoitetaan jättämään huumeet taakse.

Montana Meth Project yrittää saada nuoria huumeidenkäyttäjiä jättämään turmiollisen elämän taakseen erikoislaatuisella valistuskampanjalla. Julisteista tunnistaa tutun Disney-hahmon sekä hittikappaleen nimen: ”Let It Go!”. Vaikka kampanjassa ei osoiteta suoraa yhteyttä Frozen-elokuvaan, on hahmon ja Elsan yhdennäköisyys selkeä.

Kampanjan pääasiallisena tavoitteena on puhutella nuorisoa. Metamfetamiini on nopeasti koukuttava stimulantti, joka aiheuttaa euforian tunnetta. Kampanja on ilmeisesti tehonnut, sillä Indy100-sivuston mukaan metamfetamiinin nuorten käyttäjien määrä on vähentynyt.

Submitted by Mary Steigerwald

Publié par Bootleg Stuff sur dimanche 15 janvier 2017