Air India yrittää estää raiskaukset – yksin matkustaville naisille oma osasto koneessa

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intiassa raiskataan nainen keskimäärin kolme kertaa tunnissa. Tämä on ainoastaan poliisin tietoon tuleva luku. Nyt Air India tarjoaa yksin matkustaville naisille omaa osastoa lentokoneissa turvallisuuden parantamiseksi.

Daily Mail kertoo Air Indian ottavan käyttöön lentokoneiden naisten osastot.

Jokaiseen yhtiön matkustamoon tulee kuusi penkkiä, jotka on tarkoitettu yksin matkustaville naisille. Lisäksi lentokoneet varustetaan muovisilla käsiraudoilla, jotka pannaan tarvittaessa huonosti käyttäytyvien matkustajien käsiin.

Lentoyhtiön matkustajana ollut nainen joutui äskettäin vieraan miesmatkustajan kähmimäksi nukkuessaan. Tämän jälkeen yhtiö päätti lisätä naisten turvallisuutta. Osa matkustajista pitää uutta naisten osastoa seksistisenä ratkaisuna raiskausongelman kitkemiseksi.

https://www.instagram.com/p/BPMiN0XB5pz/