Nettijätti ylistää Suomea matkakohteena: ”Kaikki on v*tun taianomaista!”

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sata vuotta täyttävä Suomi on noteerattu useilla matkailuvinkkejä jakavilla sivustoilla ympäri maailmaa. Tuhansien järvien maan matkailuvalttina ovat puhtaan luonnon lisäksi kansakuntaamme leimaava mystiikka, joka aukeaa vasta suomalaiseen kulttuuriin tutustuessa.

Suomi on maa, jossa voidaan juodan alkoholia kotona kalsarit jalassa ilman, että olisi aikomustakaan jutella muiden ihmisten kanssa. Maassamme on eniten raskaan musiikin yhtyeitä suhteutettuna kansalaisten määrään. Olemme naapureille kateellisia, rakastamme metsässä samoilemista ja hyödynnämme teknologiaa taitavasti.

Suomi on nyt nostettu BuzzFeedin tekemälle listalle, jolla annetaan vinkkejä vuoden 2017 parhaimmista matkakohteista. Sivustolla kirjoitetaan, että mitä tahansa Suomessa tekee, tuntuu se v*tun taianomaiselta. Huomioitavaa on, että samalle listalle ovat päässeet mukaan muun muassa Kanada, Yhdysvaltojen New Orleansin osavaltio, Nepali, Australian suurkaupunki Melbourne, Chile ja Mongolia.