Huonoimmat treffit listattiin – 21 varoittavaa esimerkkiä

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonot treffit saattavat olla sellaiset, että tapaamiseen tulee täysin eri näköinen ihminen mitä odottaa, juttu ei luista hänen kanssaan ja kohtaamisen täyttävät kiusalliset tilanteet. Nyt on koottu 21 omituista kokemusta ensi-treffeiltä.

Eliittikumppani-sivusto on koonnut ympäri maailmaa asuvien ihmisten kokemuksia samalle listalle. Ensikohtaamisessa on muun muassa ojennettu deitille lomake, jossa on tiedusteltu miehen haluista seksiin liittyen. Eräs mies vei naisen ruokakauppaan treffeille. Toinen pyysi deittiä demostroimaan suuseksiä dildolla.

Eräs mies saapui ensitreffeille ja nainen huomasi oman kuvansa miehen puhelimen taustakuvana. Yksi kumppaniehdokas oli kammannut hiuksiaan haarukalla ja toinen oli kysellyt deitin hampaiden kuntoa. Yksi nainen oli tarkastanut verokalenterista treffikumppanin tulot. Tanskalainen nainen puolestaan kertoo, että hänen treffiseuralaisensa oli syönyt räkää ruokaa odottaessaan. Toinen oli nostanut paljaat jalkansa ravintolan pöydälle.

Suomalainen nainen kertoo treffikumppanin juoneen itsensä känniin ja sammuneen pöytään. Yksi mies saapui treffeille äitinsä ja siskonsa kanssa, ja toinen mies hylkäsi deitin shakkipelin vuoksi. Yksi nainen oli kehunut ensitreffeillä haluavansa nunnaksi, ja ilmeisesti samanhenkinen oli mies, joka ei uskaltanut mennä lasten huvipuistolaitteeseen.

Eräs mies oli saapunut treffeille rullaluistimissa ja kulkenut sen jälkeen paljain jaloin. Toinen herra oli saapunut hikisenä polkupyörällä stringeihin pukeutuneena. Kolmas kumisaappaissa kesäkuumalla. Joku mies oli kertonut arvuuttelevansa naisten painoja harrastusmielessä. Yksi sinkkumies oli puolestaan kysynyt naiselta, olisiko hänellä potentiaalisia sinkkukavereita treffiseuraksi. Erään naisen makua moitittiin liian kalliiksi ja toista naista kosittiin jo ensitreffeillä.