Mies haluaa näyttää muovinukelta – tässä leikkausten tulos nyt!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vancouverissa asuva Jonny Dylan on tuorein julkisuuteen nouseva ihmisnukkea muistuttava henkilö. Mies haluaa näyttää Ken-nukelta, ja käyttää kauneudenhoitoon kuukausittain useita satoja euroja. Miehen painajainen olisi näyttää tavalliselta mieheltä.

Poikaystävänsä Joelin kanssa asuva Jonny tuhlaa hurjia summia botox-ruiskeisiin ja meikkeihin. Jonnyn tavoitteena on näyttää mahdollisimman muoviselta nukelta. Hän käyttää silmien väriä vaihtavien piilolinssien lisäksi paksua korostus- ja varjostusmeikkiä, irtoripsiä ja huulikiiltoa. Joel-poikaystävä on puolestaan teennäisen Jonnyn vastakohta.

Karski mekaanikko rakastui kuitenkin Jonnyn ulkonäköön, vaikka ei pidäkään kauneusleikkauksia järkevinä. Joel myös myöntää pitävänsä Jonnysta enemmän naturaalissa lookissa. Uskomatonta kyllä, Jonny haluaa turbokokoisiin huuliinsa vieläkin enemmän täytettä, mutta pääasiana on näyttää Mattelin muovilelulta.