Mies sytytti itsensä palamaan Trumpin hotellin edustalla – kapinoi vaalitulosta vastaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Washington D.C.:ssa sijaitseva Trump International Hotel on joutunut protestin kohteeksi. Hotellin edustalla häiriköi äskettäin mies, joka halusikapinoida näyttävästi Yhdysvaltojen presidentinvaalitulosta vastaan. Hän sytytti itsensä palamaan.

NBC:n toimittaja Shomari Stone saapui Trumpin omistaman hotellin edustalle vain hetkeä myöhemmin, kun mies oli sytyttänyt päällään olleen tekstiilin tuleen. Palon sytyttäjä ei saanut vakavia vammoja protestoinnin aikana, mutta mies toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Sytyttämisen syynä oli se, että Yhdysvalloissa on hänen mukaansa valittu presidentiksi ihminen, joka on täysin kykenemätön kunnioittamaan perustuslakia.

Washingtonissa sijaitsevan hotellin edustalle saapunut mies on kotoisin Kaliforniasta. Donald Trumpin virkaanastujaisia vietetään tulevana viikonloppuna Yhdysvalloissa. Sadattuhannet mielenosoittajat ovat valmistautuneet marssimaan amerikkalaisten suurkaupunkien kaduilla boikotoidakseen uutta Yhdysvaltain presidenttiä.