10 naisten tekstiviestiä – tätä ne oikeasti tarkoittavat

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tekstiviestien lähettäminen on todella yleinen tapa kommunikoida. Viestien lähettämisessä asiayhteydet, viestien todelliset merkitykset ja äänenpainot voivat sekoittua, koska asia on kirjoitettuna. Myös hämmentävät hymiöt ja emojit voivat sekoittaa välillä pakkaa.

Naiset lähettelevät paljo viestejä toisilleen ja miehille, joista he ovat kiinnostuneita. The Talko -kanava listasi 10 yleistä naisten lähettämää viestiä ja sen mitä ne oikeasti merkitsevät.

1. Kamala ruuhka! Olen siellä asap.

Olen myöhässä, koska en taaskaan osannut ajoittaa laittautumiseen menevää aikaa oikein.

2. Haha

Voit olla naisen mielestä hauska, mutta yleensä viesti tarkoittaa kuitenkin sitä, että nainen haluaa päättää keskustelun eikä hänellä ole asiaan enää mitään muuta lisättävää.

3. Hei sinä!

Nainen yrittää saada huomiosi ja aloittaa keskustelun flirttailevaan sävyyn.

4. Kuka hän on?

Nainen haluaa saada nopeasti selkoa sinun muista naispuolisista ystävistäsi ja heidän statuksistaan mikäli hän ajattelee sinua potentiaalisena kumppanina.

5. Vau

Jos lähetit linkin videoon tai kuvaan, voit saada vastaukseksi pelkän Vau-viestin, koska naisella ei ole asiaan mitään muutakaan kommentoitavaa taihän ei tiedä mitä mieltä itse olet lähettämästäsi sisällöstä.

6. Minulle sopii mikä tahansa.

Tämä viesti harvemmin tarkoittaa sitä, että naiselle sopii oikeasti mikä tahansa. Tämä on yleensä testi, jossa pallo annetaan miehelle ja katsotaan keksiikö hän esimerkiksi treffeille mukavaa tekemistä tai hyvän ravintolan.

7. :)

Pelkkä hymiö on keskustelun lopetus. Tällöin nainen ei halua yleensä olla töykeä, mutta hänellä voi olla kiire.

8. Joo, ehkä

Tämä on useimmin kohtelias kieltäytyminen miehen ehdotukselle.

9. Hmm

Miettimistä tarkoittava hmm-tekstiviesti tarkoittaa yleensä sitä, että nainen esittää miettivänsä asiaa, mutta ei oikeasti haluaisi sitä. Hmm-viesti tarkoittaa usein ei.

10. ?

Pelkkä kysymysmerkki varsinkin naisen oman viestin perään tarkoittaa sitä, että nainen on turhautunut koska et ole vastannut hänelle tarpeeksi ajoissa tai hän on vihainen jostakin.