Cindy Crawford paljasti: ”Nämä ovat parhaat kauneusvinkit”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Cindy Crawford on yksi niitä harvoja supermalleja, jotka ovat pystyneet jatkamaan uraansa muotimaailman huipulla vuosikymmenien ajan. 50-vuotiaan mallin kauneutta ja huulen viereen täydelliseen kohtaan syntynyttä luomea on aina ihasteltu, ja nyt Crawford onkin paljastanut omat parhaat neuvonsa, jotka hänellä on kauneuden suhteen muille antaa.

Crawford kertoi NewBeauty Magazine -lehden haastattelussa, että paras kauneussalaisuus on se, että kauneuteen ei ole mitään yhtä niksiä tai salaisuutta. Kaikki lähtee siitä, että ihminen syö terveellisesti, treenaa, pitää ihonhoidostaan huolta, käyttää aurinkorasvaa eikä polta tupakkaa.

Malli kertoo, että hänen filosofiansa meikkaamisen suhteen on se, että vähemmän on enemmän. Nainen haluaisi mielummin, että hänen kauneuttaan kehuttaisiin kuin esimerkiksi hänelle tehtyä meikkiä.

Cindy Crawford kertoi, että hän alkoi kuntoilemaan 21-vuotiaana aloitellessaan töitä mallina kun hän huomasi, että hänen täytyykin nähdä hieman vaivaa mahtuakseen suunnittelijoiden vaatteisiin. Hänen neuvonsa naisille treenaamisen suhteen on se, että naisten tulisi tehdä aivan mitä tahansa urheilua. Aktiivisena pysyminen on tärkeintä oman olon kannalta, ja toisinaan siihen voi riittää pelkkä kävely hyvän tyttökaverin kanssa.