Mies väitti tyttöystävälle Snapchatissa olevansa kotona – kuva paljasti nerokkaan huijauksen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa asuvan miehen tuore tempaus osoittaa, kuinka helppoa sosiaalisessa mediassa valehteleminen on. Hän nimittäin keksi nokkelan keinon vakuuttaa tyttöystävälleen olevansa baarin sijaan kotonaan.

James Greator lähetti tyttöystävälleen Snapchat-kuvan, jossa hän näyttää olevan peiton alla sängyssään. Totuus oli kuitenkin jotain muuta. Oikeaasti Greator oli baarissa, ja oli lavastanut tilanteen parin vaatekappaleen ja ystäviensä avulla.

Miehen nokkelasta hämäyksestä tuli nopeasti somehitti. Pian myös muut Twitter-käyttäjät alkoivat jakamaan videoita ja kuvia joissa he teeskentelevät olevansa kotona sängyssä, vaikka ovatkin todellisuudessa julkisilla paikoilla.