Nintendo paljasti: Super Mario Run julkaistaan Androidille

Digi · Terhi Piiroinen

Mobiilipeli Super Mario Run julkaistiin iOS-laitteille joulukuussa. Nyt Nintendo on tiedottanut, että peli ilmestyy pian myös Android-laitteille. Mobiiliversiossa on kolme ilmaista kenttää.

Punahattuisesta ja prinsessaa pelastavasta putkimiehestä kertova Nintendon Super Mario -pelisarja on sai hiljattain uuden mobiiliversion. Peli julkaistiin iOS-laitteille 15. päivä joulukuuta. Nyt Nintendo on ilmoittanut Twitterissä, että Android-käyttäjät pääsevät pelaamaan Super Mario Runia maaliskuussa.

Super Mario Run -nimisessä pelissä on tuttuja palkintoja, maisemia ja vihollisia, mutta ilmainen hupi kestää lyhyen aikaa. Maksullinen versio avaa kaikki kentät pelaajan käyttöön. Pelissä voi rakentaa oman kylän tai pelata ystäviä vastaan. Super Mario liikkuu pelissä automaattisesti eteenpäin, mikä mahdollistaa pelin yhdellä kädellä pelaamisen.