Makwan Amirkhanin raju ulostulo: ”Kattokaa vaikka Berneriä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkitähdeksi noussut vapaaottelija Makwan Amirkhani on viime vuosina antanut useita tärkeitä elämänohjeita varsinkin nuoremmilleen ja ehkäissyt lisäksi omalta osaltaan koulukiusaamista. UFC-tähti otti eilen myös hieman kantaa poliittisesti.

Amirkhani kommentoi Keskustan ministeri Anne Berneriä, joka esitteli eilen kiistellyn uudistuksensa Suomen liikenteeseen ja sen verotukseen. Vapaaottelija ei näytä tuntevan kovin suurta luottamusta pääministeri Juha Sipilän suojattia kohtaan.

– Joistain ihmisistä vaan näkee, että ne ei oo hyviä ihmisiä. Kattokaa vaikka Berneriä, Makwan Amirkhani kirjoitti Facebookissa ja Twitterissä.

Berner joutui eilen melkoiseen kiirastuleen, kun hänen esityksensä liikenteen ja tieverkon rahoituksen uudistamisesta otettiin vastaan. Samalla selvisi, että Keskusta käytti Suomen tieverkkoa koskevassa kampanjakuvassaan Venäjältä otettua valokuvaa ja että Trafin kululaskuri antoi virheellisiä vertailutietoja autoilijoille.