Mies elvytti altaaseen hukkuneen linnun – nyt lintu vierailee päivittäin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Linnut törmäävät päivittäin talojen ikkunoihin ja voivat menehtyä törmäyksen aiheuttaman kovan iskun seurauksena. Joka päivä ihmiset eivät kuitenkaan onnistu pelastamaan lintuja kuten videolla näkyvä urhea isä.

Poika on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tilanteesta, jossa hänen isänsä elvyttää melko suurehkoa kookaburra-lintua. Isä oli huomannut autossa istuessaan, että lintu oli törmännyt heidän talonsa ikkunaan ja pudonnut suoraan perheen uima-altaaseen.

Mies alkoi painella lintua rintakehästä, jolloin sisään ja ulos pumppautuva ilma teki niin surullisen äänen, että poika luuli viimeistään nyt isän tappavan linnun. Isä keksi kuitenkin antaa linnulle vielä tekohengitystä. Suusta suuhun -menetelmä ei toiminut, mutta puhaltimen kautta annetun ilman paine riitti kuitenkin elvyttämään ja herättämään linnun.

Poika on kirjoittanut videon kuvaukseen, että lintu toipui iskusta ja hukkumisesta täysin isän nopean reagoinnin ja elvytyksen ansiosta. Lintu on ollut ilmeisesti hyvin kiitollinen miehelle, koska miehen pelastettua linnun se on vieraillut talolla päivittäin tervehtimässä perhettä.