Näin jätät tyttöystävän – koomikon 17 vinkkiä eroon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteen päättäminen on aina kummallekin osapuolelle ikävää aikaa. Välillä omista tunteistaan voi olla vaikeaa puhua toiselle jos parisuhteen on ajatellut päättää. Onneksi eräs koomikko tulee kuitenkin nyt auttamaan sellaisia ihmisiä, jotka eivät tiedä miten heidän tulisi jättää oma kumppani.

TomSka-niminen YouTube-kanava on julkaissut hauskan videon, jossa annetaan miehille vinkkejä tyttöystävän jättämiseen. Mukana on varmasti jokunen hyväkin neuvo, mutta jokaista pilke silmäkulmassa kerrottua vinkkiä ei kuitenkaan kannata ottaa tosissaan.

TomSka-kanavaa ylläpitää koomikko Thomas Ridgewell, joka on ylläpitänyt omaa YouTube-kanavaa jo lähes kymmenen vuoden ajan. Ridgewellin tekemästä sketsihuumorista ja piirretyistä nauttii jo reilusti yli neljä miljoonaa seuraajaa hänen YouTube-kanavallaan.