Näin kuumaa miestä harvemmin näkee – päästä nousi ”savua”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monelle suomalaiselle tuttu ilmiö on se, että kuumasta saunasta ulos pakkaseen astuminen saa lämpimän ihon höyryämään näyttävästi. Nyt tällainen reaktio tapahtui miehellä, jonka kalju alkoi höyryämään ulkona ja sai ympärillä olevat ihmiset huvittumaan näystä.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa miehen pää näyttäisi olevan niin kuuma, että se savuaa. Intialainen mies on tanssinut juhlissa niin paljon, että hänelle on tullut kuuma ja hän on halunnut mennä ulos vilvoittelemaan. Viileä ulkoilma sai yllättäin miehen kaljun päälaen höyryämään ja näyttämään siltä kuin kaljusta tulisi savua.

Mies on kuvannut kaveriaan, jonka kaljusta alkoi nousemaan näyttävästi höyryä ulkona. Hyväntuulinen mies alkaa vähitellen suuttumaan hänen ystävilleen, koska hän ei tiedä minkä vuoksi he kuvaavat häntä ja naureskelevat hänen kustannuksellaan.