StaraTV: Blockfest sai JussinHessu-kulttuuripalkinnon

Festarit StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka Tampereen ja Tammerkosken nuorkauppakamarit jakoivat tänään perinteisen JussinHessu-kulttuuripalkinnon tamperelaiselle Blockfest-kaupunkifestivaalille. Tapasimme menestysfestivaalin tuottajat palkinnon luovuttamisen jälkeen. Kalle Kallonen ja Joni Siintovaara nähdään nyt Staran haastattelussa.

Aikaisempia JussinHessu-kulttuuripalkinnon saajia ovat olleet muun muassa Juice Leskinen, Paleface, Popeda, Jonne Aaron ja Sorin sirkus. Valitsijaraadin perusteissa nousi tänä vuonna esiin erityisesti Blockfestin pitkäjänteinen työ rytmimusiikin ja urbaanin kulttuurin parissa. 2010-luvulla suosituinta populaarimusiikkia edustava rap-musiikki sopii hyvin tamperelaiseen kulttuurimaisemaan suorana jatkumona riimittelevälle manserokille.