Ariana Granden kaksoisolento löytyi Instagramista – hämmästyttävä yhdennäköisyys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset tekevät kaikkensa näyttääkseen tunnetuilta tähdiltä, toiset ovat syntyjään kuuluisuuksien kaksoisolentoja. Sosiaalisessa mediassa ollaan hämmästelty nuorta naista, joka näyttää hämäävän paljon poptähti Ariana Grandelta.

Instagram-käyttäjä Melissa Vasquez muistuttaa ulkonäöltään niin paljon Love Me Harder -tähteä, että heidät voisi helposti sekoittaa toisiinsa. Näin onkin käynyt, sillä Arianan fanit ja jopa hänen serkkunsa ovat luulleet Melissaa poptähdeksi.

– Ariana saapui Washingtoniin vuonna 2015. Monet hänen faninsa halusivat poseerata kuvissa kanssani. Asiaa ei helpottanut se, että olin pukeutunut aivan tähden tyyliin. Poseerasin kuitenkin mielelläni kuvissa, Melissa kertoo Daily Mail -lehdelle.

– Olin yllättynyt kun Ariana Grande alkoi seuraamaan minua Instagramissa. Ariana kommentoi serkkunsa luulleen minua häneksi, Melissa jatkaa.

 

Another half half with the one and only @arianagrande ??

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on

You know you love me, I know you care ? #justinbieber

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on

I've kinda missed posting pics.. ?

A photo posted by Jacky Vasquez (@jackyvasquez) on