Khloe Kardashian hoiti faneilleen kostovartalot – huimat muodonmuutokset!

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on saanut oman uuden televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian onkin ohjelmaformaattiin juuri sopiva juontaja, koska hän itse laihdutti vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Revenge Body With Khloe Kardashian -ohjelma perustuu siihen, että laihduttajat käyttävät motivaattoreinaan ihmisiä, jotka ovat kohdelleet heitä huonosti. Ohjelma on nyt alkanut Yhdysvalloissa ja ensimmäisessä jaksossa nähtiin Will ja Stephanie, jotka saivat itsensä parempaan kuntoon lyhyessä ajassa.

E! Entertainment -kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa nähdään Willin ja Stephanien muutos ja taival kohti hoikempaa vartaloa. Rasvattomamman kehon lisäksi fanit saivat myös lisää itseluottamusta ja hemmottelua erilaisten kauneushoitojen avulla.