Lady Gaga treenaa Super Bowlia varten – joka päivä koko päivän!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Lady Gaga sai viime vuonna paljon ylistystä upeasta esityksestään Super Bowl -tapahtumassa laulettuaan kansallislaulun näyttävästi kimalteleva punainen jakkupuku yllään. Lady Gaga tulee esiintymään myös tänä vuonna Super Bowlissa, jota varten hän on alkanut jo treenaamaan.

Lady Gaga haluaa olla parhaassa mahdollisessa kunnossa esiintyessään 5. helmikuuta Super Bowl -pelin väliajalla. Hän on alkanut muokkaamaan vartaloaan ja treenaamaan henkilökohtaisen valmentajan kanssa omien sanojensa mukaan joka päivä koko päivän.

Lady Gaga on ollut innoissaan tulevasta esiintymisestään jo syyskyysta lähtien ilmoittaessaan esiintymisen varmistumisesta jo silloin. Naisen Instagram-kuvista päätellen hän näyttäisi kuitenkin olevan jo fyysisesti niin hyvässä kunnossa, että laulaja voisi hyvin pitää välillä vähän lepopäiviä treenamisesta.

Training. Everyday all day ??#superbowl #halftime

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on

Who says I can't get a tan in the rain ?

A photo posted by xoxo, Joanne (@ladygaga) on