Poliisi: Mies harrasti seksiä 250-kiloisen sian kanssa Oulussa – rysän päältä kiinni!

Ohhoh! · Stara.fi

Maailmalta kantautuu tasaisin väliajoin tietoja, joiden mukaan ihmiset ovat harrastaneet seksiä eläinten kanssa. Monissa maissa eläimiinsekaantuminen on laissa kiellettyä, ja todennäköisesti aina yhdyntä on tapahtunut vastoin eläimen tahtoa. Nyt Suomessa on tapahtunut samanlainen tapaus.

Oulun poliisilaitos tiedottaa tietoonsa 20. tammikuuta tulleesta tapauksesta, jossa mies oli tunkeutunut sikalaan ja aiheuttanut hälytyksen.

– Sikalanhoitajat löysivät paikalle saavuttuaan alastoman miehen, joka oli karsinassa antautunut noin 250 kg painavan karjun astuttavaksi. Miestä oli kehotettu lopettamaan touhut, jolloin tämä oli housujaan nostellen kompuroinut sian lantaan ja poistunut ulos ja autolla karkuun, Oulun poliisi kommentoi.

– Tuntia myöhemmin neljänkymmenen kilometrin päässä miehen epäillään ajaneen autolla humalassa ojaan ja hänet otettiin kiinni. Miestä epäillään alustavasti julkisrauhan rikkomisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi ei tässä vaiheessa tiedota tai kerro asiasta enempää.