Sampo Kaulanen vinkkasi nuoremmille: ”Ottakaa ilo irti ja matkustakaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikauppias, Jounin Kaupan Sampo Kaulanen, lomailee parhaillaan Thaimaassa, jossa rankkasateet veivät hänet ja Minttu-vaimon tutustumaan myös laajemmin maan tarjontaan. Nyt jo Hua Hiniin vaimonsa kanssa palannut somejulkkis tapasi reissullaan myös suomalaisia travellereita, jotka ovat reissussa jopa kuukausia kerralla.

Hua Hin Thaimaassa, Kuva: Stara

Nyt Sampo onkin antanut reissaajiin liittyen tärkeän neuvon nuorille ihmisille.

– Tämmösenä vanhana ”guppena” voisin antaa neuvon nuorisolle. Matkustakaa paljon, nähkää maailmaa ja ottakaa ilo irti ajasta ja matkustakaa! Reissaaminen aukasee maailmankuvaa ja avartaa näkemyksiä. Perheen ja uran kyllä ehtii perustamaan myöhemminkin, Sampo vinkkaa.

– No, eihän kaikki tietty nauti samoista asioista mut minusta kokemuksia kannattaa hankkia ja tutustua maailmaan. Eipä mulla muuta. Kohta kolmipyörä skootterin rattiin ja tutustuun lähialueisiin, sometähti huikkasi vielä lopuksi.