Selena yläosattomissa rannalla – ongelmia bikinien kanssa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallitulokas Selena Weber on saamassa jalansijaa mallimarkkinoilta, sillä hän on viime aikoina poseerannut yhä useammin paparazzien tähtäimissä. Ja erityisesti rannalla. Vaalea mallikaunotar voi hyvinkin olla yksi tulevaisuuden supermalleista.

Nyt Selena on kuvattu ottamassa yläosattomissa aurinkoa Miami Beachin rannalla, jossa hänellä oli kuitenkin yllättäviä ongelmia saada yläosaa takaisin ylleen noustessaan. Pienen säätämisen ja naureskelun jälkeen hän sai kuitenkin yläosansa paikoilleen ilman intiimipaikkojensa paljastelua.

Selena Weber on yhdysvaltalainen mallikaunotar, joka on syntynyt South Carolinassa, mutta asuu nykyisin Miamissa. Hän tekee mallintöitä nykyisin NEXT-mallitoimiston listoilla.

Splash
Splash
Splash
Splash