Suihkun viemäristä ryömi lepakko – olisiko aika muuttaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Keskusteluohjelman juontaja Jimmy Fallon halusi tietää katsojiltaan millaisissa oloissa he asuvat. Eniten Fallonia kiinnosti se miten paljon ihmiset joutuvat korkean hintatason vuoksi tekemään keskustan asunnoissa kompromisseja.

Ihmiset alkoivat julkaisemaan Twitterissä kuvia ja tarinoita aihetunnisteella #timetomove. Ihmiset kertoivat mitä erikoisempia asunnoissa tapahtuneita asioita, mutta eräs kuva oli kuitenkin ylitse muiden. Nainen julkaisi kuvan, jossa nähdään tilanne suoraan monien ihmisten painajaisista.

Kait Marie oli suihkussa ollessaan huomannut alas katsoessaan, että viemäristä ryömii ammeeseen jokin eläin. Eläin osoittautui lepakoksi, joka yritti päästä huoneistoon viemäriä pitkin. Ilmeisesti lepakko oli asunut asunnon alapuolella sijaitsevassa kellarissa, mutta kaipasi nyt seuraa.