Tytär kuvasi tanssivideota – sitten äiti ilmestyi taustalle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia hauskoja videoita, joissa vanhemmat ovat tulleet kuokkimaan lastensa kuvaamille tanssivideoille. Tällä kerralla eräs teinityttö halusi kuvata kameralla omia tanssiliikkeitään luullessaan, että hän on yksin.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, kun tyttö alkaa kuvaamaan huoneessaan omia tanssiliikkeitään. Hän laittaa musiikin päälle ja alkaa tanssimaan keksimäänsä koreografiaa. Musiikki on niin lujalla, että hän ei kuule äidin saapumista huoneeseen.

Äiti kävelee huoneeseen musiikin soidessa eikä halua keskeyttää tytön tanssimista. Kun äiti huomaa, että tytär kuvaa itseään, hän alkaa tanssimaan taustalla lattiamoppinsa kanssa. Lopulta äidin vauhdikkaat liikkeet varastavat koko shown eikä katsoja pysty olemaan kiinnittämättä huomiota äitiin.