Hylätty pitbull piilotteli putkessa viikkoja – luotti viimein pelastajiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hope For Paws -niminen yhdistys tekee todella tärkeää työtä pelastaessaan ja hoitaessaan hylättyjä ja pulassa olevia eläimiä. Tällä kerralla Hope For Paws julkaisi YouTube-kanavalleen koskettavan videon, jossa nähdään miten pelokas pitbull onnistuttiin pelastamaan.

Pitbull oli nähty kuukausien ajan erään tehtaan pihassa. Joka kerta kun ihmiset olivat yrittäneet lähestyä koiraa, se oli juossut pelokkaana suurten putkien sisälle piiloon ja suojaan ihmisiltä. Kukaan ei tiedä mitä koiralle oli tapahtunut ja miksi se oli niin pelokas ihmisiä kohtaan, mutta työntekijät soittivat viimein eläimiä pelastavan yksikön paikalle auttamaan koiraa.

Koira saatiin putkesta lopulta ulos estämällä putken toinen pää. Koira murisi ja haukkui peloissaan pelastajilleen, jotka veivät koiran suojaan. Lopulta pelastajat saivat koiran kuitenkin luottamaan heihin ja pitbullista kuoriutui todella rakastava ja rapsutuksista nauttiva lemmikki, joka on tällä hetkellä vailla loppuelämän kotia.