Kaikkien aikojen omituisin musiikkivideo – jo 13,5 miljoonaa katsojaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkiteollisuudessa suositaan kaunista ulkonäköä ja paljasta pintaa. Etenkin popmaailmassa pärjää parhaiten, mikäli on halukas esittelemään laulutaitonsa lisäksi myös ulkoisia avuja esimerkiksi musiikkivideolla. Nyt venäläinen Little Big vetää pohjat.

Venäläinen artisti laulaa kipeästä erosta ja siitä, kuinka hän toivoo kumppaninsa kuolemaa. Musiikkivideo ei ole perinteisimmästä päästä, sillä Hateful Love -kappaleen taustalle on kuvattu pommeja, luoteja, pellejä, lihakimpaleesta valmistettuja skeittilautoja ja glitterillä peitettyjä kieliä. Noin vain esimerkkinä mainittakoon.

Video on kuin takaraivon kauimmassa lohkossa muotoutuneesta psykedeelisestä näystä, jossa mielikuvitus ei ole tarpeeksi voimakas määre kuvailemaan ideoiden alkulähdettä. Mikäli maailmassa palkittaisiin kaikkien aikojen omituisin video, olisi pysti ojennettava Little Bigille. Videota on katsottu noin 13,5 miljoonaa kertaa Youtubessa.