Madonnan puhe tyrmistytti: ”Olen ajatellut Valkoisen talon räjäyttämistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Perjantain Yhdysvallat sai uuden presidentin, kun Donald Trump vannoi virkavalansa poikkeuksellisen epäsuosittuna presidenttinä. Eilen Washington DC:ssä kokoontui jopa puoli miljoonaa naista osoittamaan mieltä naisten puolesta. Mukana oli myös poptähti Madonna, joka antoi poikkeuksellisen rajun lausunnon.

– Kyllä, olen ajatellut inhottavan paljon Valkoisen talon räjäyttämistä, mutta tiedän, ettei se muuttaisi mitään, Madonna kertoi mielenosoittajille pitämässään puheessa.

Trumpin kannattajat tyrmäsivät Madonnan kommentin rajusti sosiaalisessa mediassa. Sen kerrottiin jopa tuhonneen koko mielenosoituksen päätarkoituksen. Monet kommentoineet myös totesivat, että vähemmän kirjaimellisista kommenteista ihmisiä on pidätetty. Yhdysvalloissa presidenttiin kohdistuneisiin uhkauksiin on suhtauduttu perinteisesti erittäin tiukasti.