Kuin kaksi marjaa! Kendall Jennerin kaksoisolento ryhtyi malliksi – erotatko toisistaan?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkisperheestä malliuralle lähtenyt kuvankaunis Kendall Jenner on toistaiseksi perheen menestynein julkkistähti, jos perheen omia projekteja ei lasketa mukaan. Victorian enkeliksi taannoin noussut Kendall on kuitenkin nyt saanut hämmentävän kilpailijan.

Muotibloggarina jonkin verran tunnetuksi tullut Doina Ciobanu on nimittäin tuoreissa paparazzikuvissa kuin Jennerin kaksoisolento. Nimimerkkiä Doina Ciobanu käyttävä kaunotar kuvattiin eilen Pariisissa, Ranskassa, jossa hän oli juuri poistumassa Paul Smithin tulevan miesten malliston myotinäytöksestä.

Moldovassa syntynyt Doina Ciobanu, suomeksi Kultaiset Timantit, on kiinnittänyt tyylillään huomiota monissa muotilehdissä, kuten esimerkiksi Voguessa. Hän on poseerannut lisäksi mallina Elle, Harper’s Bazaar ja Marie Claire -lehtien sivuilla ja noussut Forbesin listalla 30 menestyneimmän nuoren romanialaisen joukkoon. Malliuralle lähtenyt Ciobanu työskentelee nykyisin NEXT-mallitoimistolle.