Khloe Kardashian paljasti iltarutiininsa: ”Olen kuin liukurata”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotias Khloe Kardashian on haastatteluissa yleensä todella viihdyttävä, koska hän on niin rehellinen, impulsiivinen ja suorapuheinen. Huumorintajuisella Khloella tuntuukin aina olevan hauska ja kärkäs vastaus kysymykseen kuin kysymykseen.

Nyt BuzzFeed Celeb kyseli tähdeltä erikoisia kysymyksiä, joihin moni fani varmasti haluaisi tietää tähdeltä vastauksen. Moni on voinut lukea tähden ruokailutottumuksista tai treenamisesta, mutta harva on kuullut mitä mieltä Khloe on esimerkiksi hänen perheestään tehdyistä meemeistä tai heihin kohdistuvasta kritisoimisesta.

Khloe Kardashian paljastaa haastattelussa myös hänen oman kauneusrutiininsa, jonka hän tekee joka ilta ennen nukkumaan menemistä. Kaunottaren iho pysyy niin heleänä koska hän valelee sen joka ilta ennen sänkyyn menemistä öljyllä. Tähti myöntää, että hänen viereensä voi olla hieman ällöttävää tulla nukkumaan, mutta se ei Khloea kiinnosta koska hänen ihonsa näyttää niin hyvältä.